Termeni si conditii

1. Termeni generali

Site-ul www.cleanit.ro este detinut de catre societatea SIBSTIL DOORS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social pe Str. Ostirii 6 Sibiu, cod unic de inregistrare fiscala RO25411699

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la adresele de email info@cleanit.ro sau dana@cleanit.ro sau la +40 723 255 425.

2. Continutul site-ului

SIBSTIL DOORS SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, continutului si design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate ale SIBSTIL DOORS SRL prevazute de legislatia in vigoare.

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si/sau ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SIBSTIL DOORS SRL se considera o practica abuziva si se pedepseste conform legii.

4. Legea aplicabila - JURISDICTIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila intre utilizator/client si SIBSTIL DOORS SRL, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente, ce sunt guvernate de catre legea romana.

Prezenta sectiune de Termeni si conditii poate fi oricand actualizata.