Despre noi

Curățare și igienizare pardoseli din lemn

Avem curățenia în sânge

Cu siguranță, ai mai întâlnit acea categorie de oameni care au o obsesie înnăscută pentru curățenie. Ei bine, noi facem parte din ea. Persoanele acelea ordonate care vor ca totul să fie curat și aranjat de la A la Z.

După cum spune și zicala „cine se aseamănă se adună”, ne-am strâns o mână de oameni și am format Cleanit, această firmă minunată care se ocupă cu igienizarea și curățarea parchetului, dar și a podelelor în general.

Ne lăudăm cu un personal calificat care folosește echipamente de ultimă generație pentru a face treabă bună! Echipa Cleanit participă constant la cursuri de perfecționare pentru ca tu să te bucuri de o pardoseală curată, care își păstrează prospețimea un timp îndelungat.

villapark_nussbaum_wide.jpg

De ce cleanit?

Monopark+farina.jpg

Mai mult decât soluții de curățare a pardoselilor

Există numeroase soluții de curățare a pardoselilor pentru uz casnic. Deși aceste produse pot oferi rezultate pe termen scurt, ele pot provoca, în acelasi timp, daune și pot permite reziduurilor, murdăriei și microbilor să se acumuleze treptat. O curățare profesională periodică a pardoselilor din lemn este cea mai bună soluție pentru a vă proteja și îmbunătăți podelele.

Serviciile profesionale Cleanit vă oferă numeroase beneficii:

  • Îndepărtarea murdăriei în profunzime și alergenilor de la părul animalelor de companie.
  • Mediul igienizat și sigur pentru copii.
  • Durată de viață crescută a podelelor din lemn.
  • O curățare profundă și superioară față de ștergerea obișnuită.
  • O strălucire frumoasă și durabilă.